Ainol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ainol Electronics Co (Ltd)
Private
Indhustri Consumer electronics
Diyasa 2004
Sing yasa Tiyang China
Kantor gedhé Lijincheng Industry Park, Shenzhen, provinsi Guangdong, People's Republic of China
Tlatah lumadi
China lan dunya
Wijil Android tablet computer, MP3 player, MP4 player, Digital photo frame
Cacah karyawan
200-300
Sana jaringan www.ainol.com (Basa Cina)

Sajarah[besut | besut sumber]

Shenzhen Ainol Electronics Co (Ltd) ya iku manufaktur konsumèn pritanthi èlèktronik saka China sing ngadhek ing kutha Shenzhen, provinsi Guangdong. Shenzhen Ainol Electronics Co (Ltd) sing biasa diarani Ainol iku pabrik sing spèsial nggarap Tablèt Komputer Android, MP3 Player, MP4 Player, Kesing Foto Digital lan liya-liyané. Ainol Kuwi jeneng saka produk digital nanging perusahaan iku bisa nawakaké produksi OEM ing ngisoré produk liya (mèrek liya). Perusahaan iki ngadhek ing taun 2004.[1] Ing dèsèmber 2011, Ainol ngetokaké Android 4.0 Ice Cream Sandwich kapisan ing dunya, sing dijenengi NOVO7[2] lan wis didol kanggé jeneng Ainovo[3] kanggo konsumen ing Amèrika Serikat, Éropah, lan dunya.

Saiki ainol wis mlebu indonesia lan ngetokake produk sing luwih anyar, kayata Ainol 7" novo crystal, Ainol 7" novo flame, Ainol 7" novo fire, Ainol 7" legend, Ainol 7" tornado, Ainol 7" mars, Ainol 7"Dragon, Ainol 10" novo hero, Ainol 4.1" spider.

Produk Ainol[besut | besut sumber]

Ainol Novo 7 Crystal putih
  • Ainol Novo 7 Flame [4]
  • Ainol Novo 7 Fire[5]
  • Ainol Novo 7 Crystal [6]
  • Ainol Novo 7 Legend [7]
  • Ainol Novo 10 Hero [8]
  • Ainol Novo Android 4.1 Spider [9]
  • Ainol Novo 7 Mars [10]
  • Ainol Novo 7 Tornado [11]
  • Ainol Novo 7 Dragon [12]

Slogan[besut | besut sumber]

Slogan sing dianggo Ainol ya iku "Enjoy Life, Enjoy Ainol"

Cathethan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "AsianProducts.com Profile for Shenzhen Ainol Electronics Co.". Dijupuk 8 April 2012. 
  2. ^ Brad Molen (5 December 2011). "Ainol Ngetokake tablet andoid NOVO7, tablet Android 4.0 sing paling petama ing dunya, lan regane mung 100$ tok". Engadget. Dijupuk 8 April 2012. 
  3. ^ "Ainovo jeneng lan Trademark Electronic Search System (TESS)". United States Patent and Trademark Office. 13 June 2011. Dijupuk 8 April 2012. 
  4. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-flame-dual-core-1-5ghz-7-inch-1280-800-ips-screen-android-tablet.html |title=Ainol Novo 7 Flame
  5. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-fire-android-tablet-pc-dual-core-1-5ghz-wifi-hd-2160p-dual-camera-bluetooth-16gb.html
  6. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-crystal-7-inch-android-4-1-jelly-bean-tablet-dual-core-1gb-ram-white.html
  7. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-legend-tablet-pc-7-inch-lcd-capacitive-screen-android-tablet-pc-1080p-8g.html
  8. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html
  9. ^ http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html
  10. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-mars-slate-cortex-a9-amlogic8726-m3-1g-android-tablet-16gb.html Ainol Novo 7 Mars
  11. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-tornado-7-inch-lcd-screen-amlogic-aml8726-1ghz-android-tablet-pc-8g.html Ainol Novo 7 Tornado
  12. ^ http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-dragon-7-inch-quad-core-android-tablet-pc-wifi-hdmi-8gb.html
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ainol&oldid=996988"