Ghaida Farisya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ghaida Farisya
Ghaida Farisya
Anggota tahap kaping pisan JKT48
Latar wuri

Ghaida Farisya utawa akrab diceluk ghaida ya iku anggota JKT48 Tim J, saiki ghaida netep ing bandung lan wis kuliah ing siji pawiyatan luhur ning Jakarta.

Biografi[besut | besut sumber]

Gahaida iku anggota JKT48 sing seneng budaya Jepang, kususe Anime, Manga, lan action figure. Ghaida iku salah saijining anggota JKT48 tim J sing rambute cindhek kaya Dhike. Ghaida Lair ing bandung tanggal 29 Mèi 1995.

Penampilan[besut | besut sumber]

Indonésia[besut | besut sumber]

Acara varietas[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

  • J-Pop Culture Festival 2012, Balai Kartini, Jakarta, 25 Fèbruari 2012

Iklan[besut | besut sumber]

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

Chatetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "JKT48が楽天のインドネシアECモールのCMに登場!". RBB Today. 2012-01-27. Dijupuk 28 January 2012. 
  2. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]