Rena Nozawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rena Nozawa
Rena Nozawa
Anggota Tahap Kapisan JKT48
Latar wuri

Rena Nozawa utawa sing biyasa diceluk Rena (Rena chan) iku salah sawijining anggota grup idol JKT48 tahap kapisan.

Biografi[besut | besut sumber]

Rena iku anggota tahap kapisan JKT48 lan uga kalebu Tim J. JKT48 iku grup saka Idol grup AKB48 saka jepang. Rena lair ing tanggal 6 mei 1998. Rena saiki lancar anggoné nganggo basa inggris, jepang lan prancis, saiki isih sinau basa indonesia ning Indonésia. Rena iki lair ning nagoya nanging saiki netep ing indonesia, bapa lan biyungé rena iku saka jepang, mula rena lancar anggoné basa jepang.

Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan televisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 bersama JKT48
  • Majalah GADIS
  • OGB (Official Guide Book) JKT48

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

KALIYAN JKT48

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)", video musik, 14 Januari 2012
  • "Heavy Rotation (Versi Indonésia)" (ヘビーローテーション)
  • "Aitakatta" (会いたかった)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから / アンダーガールズ)
  • "Ponytail to Shushu" ポニーテールとシュシュ Ponītēru to Shushu"
  • "Baby! Baby! Baby! (ベイビー! ベイビー! ベイビー!)"

Pertunjukan Theater

  • Shonichi
  • Hissatsu Teleport
  • Gokigen na namena Mermaid
  • Futari Nori no Jitensha
  • Two Years Later
  • Inochi no Tsukaimichi
  • Kisushite Sonshichatta
  • Boku no Sakura

Unit Song

  • Tenshi no Shippo
  • Kagami no Naka no Jeanne D’Arc

Cathethan Sikil[besut | besut sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  2. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]