Ayana Shahab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ayana Shahab
Ayana Shahab.jpg
Anggota Kaping Setunggal JKT48

Ayana Shahab (アヤナ シャハブ Ayana Shahabu?, lair ing Osaka, Jepang, 3 Juni 1997; umur 22 taun) punika salah sawijining punggawa JKT48 kaping stunggal. Ayana shahab utawinipun akrap dipunceluki Ayana/Achan, punggawa punika bapakipun saking tiyang arab, lan ibunipun achan punika saking jepang.

Profil[besut | besut sumber]

  • Asma Jangkep: Ayana Shahab
  • Asma Dipunceluk: Ayana/Achan
  • Tanggal Lair: (1997-06-03) Juni 3, 1997 (umur 22)
  • Horoskop: Gemini
  • Dduwur Awak: 154 cm
  • Golongan Darah: O
  • Tembung Tempang: Sanajan mataku sayu, aku akan selalu menghiburmu.. Aku Ayana! (Indonésia).
  • Karakter Favorit: Stitch, Doraemon
  • Grup Favorit: AKB48
  • Member Favorit AKB48: Minami Takahashi

Televisi[besut | besut sumber]

Iklan Televisi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)", video musik, 14 Januari 2012
  • "Heavy Rotation (Versi Indonésia)" (ヘビーローテーション)
  • "Aitakatta" (会いたかった)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから / アンダーガールズ)
  • "Ponytail to Shushu" (ポニーテールとシュシュ)
  • "Baby! Baby! Baby! (ベイビー! ベイビー! ベイビー!)" [SOON]

Pranala njaba[besut | besut sumber]