Ayana Shahab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ayana Shahab
Ayana Shahab.jpg
Anggota Kaping Setunggal JKT48

Ayana Shahab (シャハブ彩菜 Shahabu Ayana?, lair ing Osaka, Jepang, 3 Juni 1997; umur 24 taun) punika salah sawijining punggawa JKT48 kaping stunggal. Ayana shahab utawinipun akrap dipunceluki Ayana/Achan, punggawa punika bapakipun saking tiyang arab, lan ibunipun achan punika saking jepang.

Profil[besut | besut sumber]

  • Asma Jangkep: Ayana Shahab
  • Asma Dipunceluk: Ayana/Achan
  • Tanggal Lair: (1997-06-03) Juni 3, 1997 (umur 24)
  • Horoskop: Gemini
  • Dduwur Awak: 154 cm
  • Golongan Darah: O
  • Tembung Tempang: Sanajan mataku sayu, aku akan selalu menghiburmu.. Aku Ayana! (Indonésia).
  • Karakter Favorit: Stitch, Doraemon
  • Grup Favorit: AKB48
  • Member Favorit AKB48: Minami Takahashi

Televisi[besut | besut sumber]

Iklan Televisi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)", video musik, 14 Januari 2012
  • "Heavy Rotation (Versi Indonésia)" (ヘビーローテーション)
  • "Aitakatta" (会いたかった)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから / アンダーガールズ)
  • "Ponytail to Shushu" (ポニーテールとシュシュ)
  • "Baby! Baby! Baby! (ベイビー! ベイビー! ベイビー!)" [SOON]

Pranala njaba[besut | besut sumber]