Rica Leyona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rica Leyona
Gambar:Rica leyona JKT48.jpg
Anggota tahap kapisan JKT48
Pratélan latar wuri
ParabanRiyo
GénreJpop
Mangsa akarya2011-saiki
Sing magepokanJKT48
Sana jaringanhttp://www.jkt48.com Website Resmi JKT48

Rica Leyona lair 19 Agustus 1991; umur 28 taun Kuwi salah siji anggota JKT48 sing tuwa dhéwé.Forum J-pop JKT48 - Rica Leyona Rica racaké diceluki "Riyo", ya iku singkatan saking "rica Leyona". Rica iku salah siji member sing awake rada cilik, mula yèn ndelok awak lan umuré radi béda. pawakane cilik lan langsing, nanging umuré wis 21 taun.Member JKT48

Profil[besut | besut sumber]

  • jeneng dawa: Rica Leyona
  • Jeneng Panggilan: Rica, Riyo
  • Tanggal Lair: (1991-08-19) Agustus 19, 1991 (umur 28)
  • Horoskop: Leo
  • ndhuwur Awak: 152 cm
  • Golongan Darah: 0
  • Tembung Perkenalan: Haaaaiii!! seperti kopi yang segarkan hari-harimu~ aku, Rica! |Jawa: Haaaiiii kados ta kopi sing nyegarake dinamu~ Kula, Rica!
  • Ombenen Favorit: Kopi
  • Werna Favorit: Abang

Diskografi[besut | besut sumber]

tembang dhèwèkan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]