Aitakatta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"Aitakatta" (会いたかった aku pengen ketemu sliramu) ya iku tembang utama saka grup kang digandrungi Jepang AKB48. Tembang iki ditepangake déning DefSTAR Records ing 25 Oktober 2006. Tembang iki dadi lagu utama AKB48 kang paling misuwur.

Dhèwèké kabèh nepangale sistim "senbatsu" (seleksi) kanggo milih anggota kang kang diwènèhi kalodhangan nembangake ing sisih-A. Sistim senbatsu terus digunakake nganti saiki. Tembang-tembang ana album iki ditembangake déning 20 anggota kang wis diseleksi saka Tim A lan Tim K.

  • Tim A: Tomomi Itano, Haruna Kojima, Atsuko Maeda, Minami Minegishi, Rina Nakanishi, Risa Narita, Tomomi Ōe, Mai Oshima, Mariko Shinoda, Minami Takahashi, Hana Tojima
  • Tim K: Sayaka Akimoto, Tomomi Kasai, Kana Kobayashi, Natsumi Matsubara, Sae Miyazawa, Kayo Noro, Erena Ono, Yuko Oshima, Ayaka Umeda