Diasta Priswarini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diasta Priswarini
Diasta Priswarini
Anggota tahap kaping pisan JKT48
Latar wuri

{Nihongo|Diasta Priswarini|ディアスタ・プリスワリニ|Deiasuta Purisuwarini|lair 9 Sèptèmber 1991; umur 27 taun}} utawa sing dijenengi Nyash iku salah saijining anggota Grup Idola JKT48. Diasta utawa sing diceluk Nyash iku anggota JKT48 sing prigel anggoné nggawé Makèt amarga Nyash iku mahasiswa Arsitèktur. Nyash uga lancar lan prigel anggonè main Piano. Saiki diasta utawa Nyas vakum saka JKT48 amarga wis semèster akir lan lagèk nggarap skripsi lan tugas akir.

Profil[besut | besut sumber]

Indonésia[besut | besut sumber]

Anggota kaping pisan, tim J JKT48

Iklan televisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 bareng JKT48
  • Majalah GADIS edisi JKT48
  • Majalah HAI edisi JKT48

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

Iklan[besut | besut sumber]

  • Nameranka Honpo

Diskografi[besut | besut sumber]

tembang dhèwèkan[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  2. JKT48 Berita Terbaru
  3. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]