Jurina Matsui

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Matsui Jurina
Paraban Jurina (じゅりな?)
Saka Prefektur Aichi, Jepang
Génre J-pop
Mangsa akarya 2008 - saiki
Sing magepokan SKE48, AKB48
Sana jaringan Blog resmi Jurina Matsui

Jurina Matsui (松井 珠理奈 Matsui Jurina?, lair ing Prefektur Aichi, 8 Maret 1997; umur 15 taun) ya iku idola Jepang anggota idola Tim S SKE48 lan ngrangkep anggota AKB48 Tim K.[1]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)www.starnostar.com(ditingali tanggal 3 Desember 2012)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jurina_Matsui&oldid=982939"