Jurina Matsui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Matsui Jurina
ParabanJurina (じゅりな?)
SakaPrefektur Aichi, Jepang
GénreJ-pop
Mangsa akarya2008 - saiki
Sing magepokanSKE48, AKB48
Sana jaringanBlog resmi Jurina Matsui

Jurina Matsui (松井 珠理奈 Matsui Jurina?, lair ing Prefektur Aichi, 8 Maret 1997; umur 15 taun) ya iku idola Jepang anggota idola Tim S SKE48 lan ngrangkep anggota AKB48 Tim K.[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. www.starnostar.com(ditingali tanggal 3 Dhésèmber 2012)