Haruka Nakagawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nakagawa Haruka
仲川遥香
ParabanHarusan
SakaJepang Tokyo, Japan
GénreJ-pop
Mangsa akarya2007-saiki
LabèlYou! Be Cool/King Records
Pony Canyon
Sony Music Records
Sing magepokanJKT48 AKB48 Watarirouka Hashiritai 7

Haruka Nakagawa (仲川 遥香) Nakagawa Haruka, lair ing Tokyo, 10 Fèbruari 1992; umur 27 taun) ya iku idola Jepang anggota grup idola JKT48 lan unit Watarirouka Hashiritai saka AKB48. Sadurungé iku Nakagawa dadi anggota AKB48 Tim A.

Profil[besut | besut sumber]

Haruka haruka ya iku anak nomer 2 saka 5 sadulur. Bapake mono manten juru gulat profésional Jepang. Dhèwèké mèlu audhisi AKB48 Angkatan 3, lan ditampa tanggal 3 Dhésèmber 2006.

Oktober 2008, Haruka mlebu ing unit Okashina Sisters saka AKB48 bareng karo Aika Ota lan Mayu Watanabe kancané kang padha saka Angkatan 3. Unit mau genti jeneng dadi Watarirouka Hashiritai sawisé Natsumi Hirajima gabung.

Sawisé iku Haruka pindhah ing anggota Tim A wiwit Oktober 2009. lan miwiti debut Tim A ing tanggal 27 Juli 2010. Ing wengi konser AKB48 Tokyo Dome "1830 m no Yume" 24 Agustus 2012 diumumke déning transfer Aki Takajo lan Haruka Nakagawa saka AKB48 dadi anggota JKT48.[1]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album dan singel[besut | besut sumber]

AKB48[besut | besut sumber]

  • Ing "River"
    • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから?) karo Under Girls
  • Ing "Sakura no Shiori"
    • "Choose me!" karo Tim YJ
  • Ing "Ponytail to Shushu"
    • "Boku no Yell" (僕のYELL?) karo Theatre Girls
  • "Heavy Rotation"
  • Ing "Beginner"
    • "Boku Dake no Value" (僕だけのvalue?) karo Under Girls
  • Ing "Chance no Junban"
    • "Kurumi to Dialogue" (胡桃とダイアローグ?) karo Tim A
  • Ing "Sakura no Ki ni Narou"
    • "Gūzen no Jūjiro" (偶然の十字路?) karo Under Girls
  • Ing "Everyday, Katyusha"
    • "Hito no Chikara" (人の力?) karo Under Girls
  • Ing "Flying Get"
    • "Dakishimecha Ikenai" (抱きしめちゃいけない?) karo Under Girls
  • Ing "Kaze wa Fuiteiru"
    • "Kimi no Senaka" (君の背中?) karo Under Girls
  • Ing "Ue kara Mariko"
    • "Rinjin wa Kizutsukanai" (隣人は傷つかない?) karo Tim A
  • Ing "Give Me Five!"
    • "Jung to Freud no baai" (ユングやフロイトの場合?)
  • Ing "Manatsu no Sounds Good!"
    • "Gugutasu no Sora" (ぐぐたすの空?)
  • Ing "Gingham Check"
    • "Doremifa Onchi" (ドレミファ音痴?) karo Next Girls
  • Ing "Eien Pressure"
    • "Watashitachi no Reason" (私たちのReason?)

JKT48[besut | besut sumber]

Lagu unit pertunjukan teater[besut | besut sumber]

AKB48[besut | besut sumber]

Team B 1st Stage "Seishun Girls"
  1. "Fusidara na Natsu" (ふしだらな夏?)
Team B 2nd Stage "Aitakatta"
  1. "Glass no I Love You" (ガラスのI LOVE YOU?)
  2. "Senaka Kara Dakishimete" (背中から抱きしめて?)
  3. "Rio no Kakumei" (リオの革命?)
Team B 3rd Stage "Pajama Drive"
  1. "Pajama Drive" (パジャマドライブ?)
Team B 4th Stage "Idol no Yoake"
  1. "Tengoku Yarō" (天国野郎?)
Theatre G-Rosso "Yume o Shinaseru Wake ni Ikanai
  1. "Tonari no Banana" (となりのバナナ?)
    Cadangan untuk Tomomi Kasai, Reina Fujie, Aki Takajō, Misaki Iwasa.
Team A 6th Stage "Mokugekisha"
  1. "Saboten to Gold Rush" (サボテンとゴールドラッシュ?)

JKT48[besut | besut sumber]

Team J 1st Stage "Renai Kinshi Jourei"
  1. "Virus Tipe Hati" ("Heart Gata Virus")

Filmografi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Serial drama[besut | besut sumber]

Acara varietas[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. www.ristizona.com(ditingali tanggal 31 Maret 2013)
  2. "Inilah 10 Lagu Andalan di Album ‘Heavy Rotation’". 2013-2-18. Dijupuk 2013-02-25.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)