Ponytail to Shushu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Album infobox

JKT48: Ponytail to Shushu

"Ponytail to Shushu" (ポニーテールとシュシュ Ponītēru to Shushu?) ya iku tembang singel ke-16 saka idol grup AKB48 sing dirilis 26 Mei 2010.[1] ponytail ya iku adicara naleni rambut, lan shushu ya iku karet rambut.

Sejarah rilis[besut | besut sumber]

sampul lan tembang videone disyuting ing Guam.[2]

Edisi kapisan tembang dewekan iki sisan dilebokake tiket kanggo milih anggotane AKB48 sing bakal tampil ing tembang dhewekan anyar ke-19, "Heavy Rotation" sing dirilis Agustus 2010.[3]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "5月26日 16thマキシシングル『ポニーテールとシュシュ』発売!!" (ing Jepang). King Records. Dijupuk 2010-05-30. 
  2. ^ [1] AKB48新曲初回出荷50万枚…「ポニーテールとシュシュ」
  3. ^ [2] <nowiki>[CD] 未定 [CD+DVD/Type-A]