Ponytail to Shushu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Album infobox


JKT48: Ponytail to Shushu

"Ponytail to Shushu" (ポニーテールとシュシュ Ponītēru to Shushu?) yaiku tembang singel ke-16 saka idol grup AKB48 sing dirilis 26 Mei 2010. [1] ponytail yaiku adicara naleni rambut, lan shushu yaiku karet rambut.

Sejarah rilis[sunting | sunting sumber]

sampul lan tembang videone disyuting ing Guam.[2]

Edisi kapisan tembang dewekan iki sisan dilebokake tiket kanggo milih anggotane AKB48 sing bakal tampil ing tembang dhewekan anyar ke-19, "Heavy Rotation" sing dirilis Agustus 2010.[3]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "5月26日 16thマキシシングル『ポニーテールとシュシュ』発売!!" (in Jepang). King Records. http://www.kingrecords.co.jp/akb48/. Retrieved 2010-05-30.
  2. ^ [1] AKB48新曲初回出荷50万枚…「ポニーテールとシュシュ」
  3. ^ [2] [CD] 未定 [CD+DVD/Type-A]</span> </li> </ol>
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ponytail_to_Shushu&oldid=879900"