Melody Nurramdhani Laksani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Melody Nurramdhani Laksani
Latar wuri
melody nurramdhani laksani tim J

Melody Nurramdhani Laksani (前嶋美歩?)(lair 24 Maret 1992; umur 27 taun) Utawa akrab diceluki Melody iki salah siji anggota JKT48 saka Bandung, Indonésia. Saiki Melody isih mengku kuliah ing pawiyatan luhur Universitas Padjadjaran. Melody iki kakak saka Frieska sing uga padha anggota JKT48 sing kalebu Tim J.

Biografi[besut | besut sumber]

Melody iku anggota tahap kapisan JKT48, saiki kelebu Tim J JKT48. Melody iki center JKT48 sing dipelokakè ing salah siji single ke-25 AKB48 sarta 'Special Girl A' sing judhulé New Ship wulan Fèbruari 2012. Melody uga kapilih dadi anggota Special Girl A sing nembangaké tembang "new Ship" saka single AKB48, "Give me Five!". Tembang "New Ship" ya iku tembang kaping telu saka Tingle tipe A. Single iku uga dipelokaké DVD sing antarané berisi video musik "New Ship". Melody peran dadi siswi pindahan ing sekolah menengah atas Jepang. Posisiné iku doble center, nembang ing nirwa ngarep kaliyan Jurina Matsui saka SKE48. Melody kapilih dados 'Perempuan Terpopuler 2012' saka survèy popularitas akir taun sing dianakaké portal Beritagar.com[1]. Ing Survèy iku, saka 7.746 partisipan 6.817 orang (88,01%) milih Melody sebagai figur sing mempresentasikan tetembungan 'erempuan indonesia 2012'. ing kasil survèy iki, Melody melampaui punjul siji nominator,antarané Maudy Ayunda, Nikita Mirzani, Atiqah Hasiholan lan Angelina Sondakh.

Penampilan[besut | besut sumber]

Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan televisi[besut | besut sumber]

THEATER[besut | besut sumber]

Team Kenkyuusei Generasi 1 "Pajama Drive"

  • Temodemo No Namida
  • Kagami no naka no jean D'arc

Team J 1st Stage "Renai Kinshi Jourei"

  • "Kuroi Tenshi"

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Publikasi[besut | besut sumber]

  • The 1st Official Guide Book "LOVE JKT48"

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

KALIYAN JKT48

  • "Heavy Rotation (Indonésia version)", video musik, 14 Januari 2012

KALIYAN AKB48

kalebu ing tembang "Give Me Five!"

  • "New Ship" (bareng Special Girls A)

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Perempuan terpopuler 2012: Melody JKT48, Beritagar. Diakses ing tanggal 1 Januari 2013.
  2. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  3. JKT48 Berita Terbaru
  4. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]