Jessica Veranda Tanumihardja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jessica Veranda Tanumihardja
Jessica Veranda Tanumihardja
Anggota Tahap Kapisan JKT48
Latar wuri

Jessica Veranda Tanumihardja (lair ing Jakarta tanggal 19 Agustus 1993) ya iku Artis, Panembang lan uga salah siji anggota grup idola JKT48[1] Tim J saka Indonésia.

Profil[besut | besut sumber]

  • Horoskop: Leo
  • Dhuwur Awak: 165 cm
  • Golongan Darah: O
  • Hobi: Menyanyi, Maos Komik, Modeling lan Akting
  • Ukara Perkenalan: Sanajan aku malu-malu, nanging aku tetep fasionable. Namaku Ve
  • Grup Favorit: AKB48
  • Tembang Favorit AKB48: River, 1!2!3!4! Yoroshiku
  • Werna Favorit: Ijo

Biografi[besut | besut sumber]

Jessica Veranda Tanumihardja ya iku salah siji anggota tahap kapisan JKT48. jeneng Ve dipunceluk amarga uga ana jeneng jessica ing JKT48, ya iku Jessica Vania Widjaja (jeje). Sadurungé Ve mlebu JKT48, Ve wis duwé pengalaman ing dunya modelling, lan perfileman. Ve seneng carita komik detektif lan dhuweni keturunan Portugis saka mbah buyute. Ing JKT48 Ve kanca cedhak saka devi Kinal Putri, Nganti saiki Ve tetep dadi mahasiswa ing salah siji pawiyatan luhur swasta ning Jakarta, lan njupun jurusan Desain Komunikasi Visual (DKV). Sadurungé kalebu anggota JKT48, Ve tau dadi pameran ing mini sinétron lan uga filem layar gedhi ning biyoskup. Jeneng nalika durung dadi anggota JKT48 ya iku Jessica Lontoh, Lontoh iku jeneng saka marga manado, amarga dhèwèké keturunan saka tiyang Manado.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)", video musik, 14 Januari 2012
  • "Heavy Rotation (Versi Indonésia)" (ヘビーローテーション?)
  • "Aitakatta" (会いたかった?)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから / アンダーガールズ)
  • "Ponytail to Shushu" (ポニーテールとシュシュ)
  • "Baby! Baby! Baby! (ベイビー! ベイビー! ベイビー!?)"
  • "Gomen ne Summer (versi Indonésia)
Lagu unit Theater
  1. "Temo Demo no Namida" (Air Mata Perasaan yang tak Tersampaikan) ( てもでもの涙?)
  2. "Junjou Shugi" (Prinsip Kesucian Hati) ( 純情主義?)

Majalah[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Iklan Televisi[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "JKT48 Official site" (ing basa Indonesia). 

Pranala njaba[besut | besut sumber]