Jessica Vania Widjaja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jèssica Vania
Jèssica vania widjaja.jpg
Anggota kaping pisan JKT48

Jèssica Vania (ジェシカ. ファニア Jesika Bania?, lair 22 Januari 1996; umur 23 taun) utawa akrab diceluk jéjé iku penyanyi Jepang. Dhèwèké salah sawijining anggota JKT48. Jéjé salah sawijining anggota JKT48 sing bisa lan prigel nganggo piranti musik piano, padha kaya ta Diasta Priswarini sing bisa nganggo piranti musik piano.

Profil[besut | besut sumber]

  • jeneng Jangkep: Jèssica Vania
  • Jeneng Celukan: Jéjé
  • Tanggal Lair: (1996-01-22) Januari 22, 1996 (umur 23)
  • Horoskop: Aquarius
  • Dhuwur Awak: 154 cm
  • Golongan Getih: O
  • Tembung Pambuka

Biografi[besut | besut sumber]

Jèssica Vania ya iku anggota JKT48 génerasi kapisan, padha kaliyan 23 mèmber liyané. Jeneng jéjé biyasa dipunceluk amarga bèn bènthen karo Jessica Veranda Tanumihardja. Jéjé anggota JKT48 sing trampil anggoné dolanan piyul lan piranti musik liyané, Dhèknèn uga anggota JKT48 sing sifaté seneng guyon lan sok nge-twit apa waé sing dhewèké anggep lucu ing akun twitteré.

Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan televisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 karo anggota JKT48 liyané
  • Majalah GADIS
  • Majalah HAI

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

  • Encore ing dina kapindho konser AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 (20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall,), 12 anggota[3]

Diskografi[besut | besut sumber]

Tembang[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  2. JKT48 Berita Terbaru
  3. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

id:Jessica Vania en:Jessica Vania Widjaja