Cindy Gulla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cindy Gulla
Sana jaringan www.jkt48.com
salah satunggaling member JKT48

Cindy Gulla (シンディ・グラ Shindei Gura?, lair 29 Mèi 1997; umur 22 taun) sing racaké diarani cigul/cindy, ya iku salah sawijining anggotane JKT48 saka Jakarta.

Profil[besut | besut sumber]

  • Jeneng Jangkep: Cindy Christina Gulla
  • Jeneng Celukan: Cindy, Gulla, CiGul, Candy
  • Tanggal Lair: (1997-05-29) Mèi 29, 1997 (umur 22)
  • Horoskop: Gemini
  • Dhuwur Awak: 157 cm
  • Golongan Darah: O
  • Tembung Tepang: Seperti gula, menceriakan harimu~ namaku Cindy Gulla! (indonesia)
  • Hobi: Counter Strike, Renang, Atletik
  • Karakter Favorit: Spongebob Squarepants, Angry Birds, Mickey and Minnie Mouse
  • Panganan Favorit: Coklat, Udang
  • Werna Favorit: Abang
  • Pelajaran Favorit: Matematika lan Basa Inggris
  • Grup Favorit: AKB48
  • Member Favorit ing AKB48: Minami Takahashi

Diskografi[besut | besut sumber]

Kaliyan JKT48[besut | besut sumber]

  • Konser live pradebut kanggo program musik 100% Ampuh Global TV, Bekasi Square, 17 Dhésèmber 2011
  • Peluncuran video musik "Heavy Rotation", fx Center, Jakarta.
  • Konser live debut kanggo program musik Inbox SCTV, 26 Januari 2012
  • I-Pop SCTV (28 Januari 2012)
  • Hellofest8 ing Balai Kartini (February 4th 2012)
  • Penampilan kaliyan AKB48 ing Dahsyat RCTI (25 Fèbruari 2012)
  • Street Fashion Show-JPOP Culture Fest (February 26th, 2012)
  • 100% Ampuh Global TV (29 Januari 2012, 10 Maret 2012, 1,8&14 April 2012)
  • G+ event di AKB48 cafe and shop Singapore (March 03th, 2012)
  • lan liya-liyané
Cindy Gulla
Meet & Greet[besut | besut sumber]
Majalah[besut | besut sumber]
  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 kaliyan JKT48
  • Majalah GADIS
  • Majalah HAI kaliyan kabèh member JKT48 génerasi kapisan
Acara TV[besut | besut sumber]
Iklan télévisi[besut | besut sumber]

Kaliyan AKB48[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

Tipi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]