Sendy Ariani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sendy Ariani
Sendy Ariani
Anggota tahap kaping pisan JKT48
Latar wuri

Sendy Ariani (センディ・アリアニ Sendi Ariani?, lair 12 Agustus 1993; umur 25 taun) utawa sing diceluki Sendy ya iku anggota JKT48. Sadurungé dadi anggota JKT48, sendy sing nganggo jeneng panggung Sendy sènia iku penyanyi dangdut lan uga penyanyi dhewèkan, judhul tembang sing wis ditokaké ya iku "Cinta bukanlah segalanya"[1] lan "Laki-laki dan wanita sama saja"[2]. Sendy iku saka kulawarga sing terjun ing dunya Musik, mula awit saka cilik sendy wis bisa nembang lan uga njogèd. sendy uga lancar maca Qur'an lan tau menang MTQ maca Quran tingkat Provinsi.

Profil[besut | besut sumber]

  • jeneng dawa: Sendy Ariani
  • Jeneng Panggilan: Sendy
  • Tanggal Lair: (1993-08-12) Agustus 12, 1993 (umur 25)
  • Horoskop: Leo
  • ndhuwur Awak: 152 cm
  • Golongan Darah: A
  • Tembung Perkenalan: haaaiii!! senyumku berirama, dan membuatmu menari~ aku Sendy~
  • Klub Sepakbola Favorit: manchester united, Barcelona
Sendy Ariani, Seifuku Blue

Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan tèlèvisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 bareng JKT48
  • Majalah GADIS edisi JKT48
  • Majalah HAI edisi JKT48

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

  • Encore ing konsèr dina kaping pindo AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 (20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall,), 12 Anggotane [5]

Diskografi[besut | besut sumber]

tembang dhèwékan[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Tembang Sendy Senia - Cinta Bukanlah Segalanya
  2. Tembang Sendy Senia - Laki - Laki & Wanita Sama Saja
  3. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  4. JKT48 Berita Terbaru
  5. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]