Stella Cornelia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stella Cornelia
Stella Cornelia saka Tim J.jpg
Anggota Tahap Kapisanan JKT48
Sana jaringanwww.jkt48.com

Stella Cornelia (ステラ・コルネリア Sutera Koruneria?, lair 03 Novèmber 1994; umur 24 taun) utawa sing biyasa diceluk stèlla ya iku anggota kapisan grup idola JKT48

Profil[besut | besut sumber]

  • Horoskop: Scorpio
  • Dhuwur Awak: 156 cm
  • Golongan Darah: O
  • Hobi: Menyanyi
  • Ukara Perkenalan: Hai semuanya, I want you~, I need you~, I love you~. Dengan senyuman aku akan menaklukan donya, namaku Stella
  • Ukara Perkenalan (nganggo basa Jawa): Hai kanca-kanca sadaya, I want you~, I need you~, I love you~. nganggé senyuman aku badhé naklukaké dunya, jenengku Stèlla
  • Grup Favorit: AKB48
  • Anak kaping: 1 Saka 2 Sedhulur

Stèlla ya iku anggota JKT48 kaping pisan[1]. Stella uga kalebu Tim J[2], bareng adhikè ya iku Wawa sing uga anggota tahap kapisan JKT48.

Konsèr Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan tèlèvisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 kaliyan JKT48
  • Majalah GADIS
  • Majalah HAI
  • Majalah LOVE JKT48 official guide book

Jepang[besut | besut sumber]

Konsèr[besut | besut sumber]

  • Encore ing dina kapindho konsèr AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 (20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall,), 12 anggota[5]

Diskografi[besut | besut sumber]

Single[besut | besut sumber]

Tembang Unit Thèater
  1. "Junjou Shugi" (Prinsip Kesucian Hati) ( 純情主義?)
  1. "Manatsu no Christmas Rose" (Mawar Natal Mangsa Panas) ( 真夏のクリスマスローズ?)

Catethan Sikil[besut | besut sumber]

  1. [www.jkt48.com/member/detail/id/26?lang=id "Profil saka Stella Cornelia saka Tim J JKT48"] Priksa gandra |url= (pitulung). 2013-03-21. Dijupuk 2013-03-21. 
  2. "JKT48:1月に初のCD発売決定 高城&仲川も公演デビューへ". Mainichi jp. 2012-12-24. Diarsip saka sing asli ing 2013-04-23. Dijupuk 2012-12-24. 
  3. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  4. JKT48 Berita Terbaru
  5. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]