Sonya Pandarmawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sonya Pandarmawan
Sonya Pandarmawan Tim J.jpg
Anggota Tahap Kapisan JKT48
Dhuwur1.53 m (5 ft 0 in)
Sana jaringanwww.jkt48.com

Sonya Pandarmawan utawa byasa diceluk Panda/sonya iki salah siji anggota JKT48 tahap kaping pisan lan kelebu uga Tim J. Panda asalé saka Jakarta.

Biografi[besut | besut sumber]

sonya utawa diceluk panda iki salah siji anggota Tim J JKT48. Sonya iku anggota JKT48 sing dhuwèni kaprigelan ing dunya iklan, lan rèality show panganan. Iklan sing tau dibintangi panda ya iku Pond's. Ing JKT48, panda cedhak karo Jèjè sing uga anggota JKT48 tim J. Panda tau dadi pemeran ing serial TV Kulawarga Minus lan Status Update.

Penampilan[besut | besut sumber]

Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan tèlèvisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Tèater[besut | besut sumber]

Jepang[besut | besut sumber]

Konsèr[besut | besut sumber]

Tèlèvisi[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Lagu unit Theater
  1. "Kagami no Naka no Jean Da Arc" (Jean of Arc di dalam cermin / Jean of Arc ing Njero kaca) ( 天使のしっぽ?)
  2. "Junjou Shugi" (Prinsip Kesucian Hati) ( 純情主義?)
  1. Cithakan:"Renai Kinshi Jourei" (Aturan anti cinta)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  2. JKT48 Berita Terbaru
  3. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]