Nabilah Ayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nabilah Ratna Ayu Azalia
120px
Anggota Tahap kapisan JKT48
Pratélan latar wuri
ParabanAyu-Chin
SakaIndonésia
GénrePop
Mangsa akarya2011- 2017
Sing magepokanJKT48
Sana jaringanwww.jkt48.com

Nabilah Ratna Ayu Azalia ya iku personil Idol Grup JKT48 saka jakarta, Indonésia. Nabilah nganti saiki isih dadi salah siji personil kang paling enom [1] Ayu-chin iku ya iku celukan yèn kanca-kancané nyeluk, amarga nabilah isih enom. Awit cilik nganti ketampa ning JKT48 nabilah ora tau menyang jepang, mula salah satunggaling pangarepané yèn dadi personil JKT48 dheknen bisa plesiran menyang jepang.

Nabilah nganggo klambi biru

Profil[besut | besut sumber]

  • Jeneng Lengkap : Nabilah Ratna Ayu Azalia
  • Jeneng celukan : Ayu-Chin
  • Dhuwur Awak : 152 cm
  • Hobi : Nembang, Njoged, Akting lan berwisata
  • Werna Favorit : Merah, Pink
  • Panganan Favorit : Masakan padang, udon pedas
  • Grup Favorit : AKB48, Truth dll.
  • Tembang Favorit AKB48 : Heavy Rotation
  • Member Favorit AKB48 : Oku Manami,Minami Takahashi

Biografi[besut | besut sumber]

Nabilah Ratna Ayu Azalia salah siji anggota JKT48 kang paling enom, nalika mlebu anggota JKT48 umuré Nabilah Ratna Ayu Azzalia 11 Tahun 358 Dina lagek sekolah ing kelas 1 SMP. Cah wadon iki duwé darah Minangkabau iki salah saijining anggota JKT48 kang dhuwe pengalaman ing babagan periklanan, ya iku iklan Zevit Grow.[2] Ing JKT48 nabilah cah wadon kang sregep lan sumringah anggoné sinau lan ngentosi ngèlmu saka Official JKT48, nabilah cedhak karo anggota JKT48, ya iku Neneng Rosediana.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. [1].
  2. Nabilah Ratna Ayu JKT48 Masih 12 Tahun