Neneng Rosediana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Neneng Rosediana
GénrePop
PirantiVokal
Mangsa akarya2011–Saiki
Sing magepokanJKT48

Neneng Rosediana (Cithakan:Lairmati) kang racaké diceluki Ochi, ya iku salah sajining member JKT48 kang enom, umuré memper kaya nabilah, padha-padha 13 taun. Ochi salah sajining anggota JKT48 kaping pisan. Nalika isih ning JKT48, ochi racaké cedhak karo Nabilah Ratna Ayu Azalia, kang padha-padha enom umuré. Saiki ochi metu saka JKT48 lan mbelok karir dadi juru main sinétron Surat Kecil untuk Tuhan dadi Tiur.

Karier[besut | besut sumber]

Kelulusan saka JKT48[besut | besut sumber]

Neneng ngumumake pangadekan awake saka JKT48 ing tanggal 8 November 2012 liwat akun Twitter ndheknen.[1][2] lan saka official JKT48 ing tanggal 21 November 2012[3][4][5][6].

Neneng Rosdiana arep dijadwali kanggo tampil ing show katuthan ing tanggal 25 November 2012, nanging JKT48 Operation Team enthuk kabar saka Neneng Rosdiana nalika Neneng ora bisa tampil amarga kondisi keséhatane kang ora apik.[7]

Akting[besut | besut sumber]

Saiki Neneng dadi juru main sinétron Surat kecil untuk tuhan dadi pemeran tiur.

Filmografi[besut | besut sumber]

Televisi
Taun Judhul Peran Catatan
2012 JKT48 School Neneng Rosediana Acara Varietas JKT48
2012 Putih Abu-Abu Neneng Rosediana Episode 56, kaliyan Member JKT48
2013 Surat Kecil Untuk Tuhan Tiur ing prosès panggarapan

Iklan[besut | besut sumber]

  1. Pocari Sweat
  2. Rakuten
  3. Laurier
  4. Yamaha
  5. Mio-J
  6. Iklan Kosmetik
  7. Sharp

Diskografi[besut | besut sumber]

Pérangan dariJKT48[besut | besut sumber]

Tahun Lagu Album
2012 "Heavy Rotation" Udhu Tembang Album
"Ingin Bertemu"
"Karena Ku Suka Dirimu"
"Ponytail to Shushu"
"Baby! Baby! Baby!"

Video Musik[besut | besut sumber]

Tahun Lagu Album
2012 "Heavy Rotation" Udu Tembang Album

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Pernyataannya Mendahului Manajemen". Hai Online. 2012-11-08. Dijupuk 2012-11-21. 
  2. "Ochi JKT48 Memutuskan Graduate?". Japanese Station. 2012-11-11. Dijupuk 2012-11-22. 
  3. "Pengumuman Resmi Pengunduran Diri Neneng Rosediana". JOT. 2012-11-21. Dijupuk 2012-11-21. 
  4. "Ochi Resmi Keluar dari JKT48". Hai Online. 2012-11-21. Dijupuk 2012-11-21. 
  5. "JOT Merilis Pengunduran Diri Ochi". Japanese Station. 2012-11-21. Dijupuk 2012-11-21. 
  6. "Ochi Keluar dari JKT48". Detik. 2012-11-22. Dijupuk 2012-11-22. 
  7. JOT (2012-11-25). "Pemberitahuan Mengenai Show Kelulusan Neneng Rosdiana pada Tanggal 25 November 2012". Official JKT48. Dijupuk 2012-11-25.