Devi Kinal Putri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Devi Kinal Putri
ParabanKinal
SakaIndonésia
Génrepop
Mangsa akarya2011-saiki
Sing magepokanJKT48
Sana jaringanwww.jkt48.com

devi kinal putri

Devi Kinal Putri (lair 2 Januari 1996; umur 23 taun)[1] ya iku salah siji penyanyi saka Idol Grup JKT48 saka Indonésia. jeneng celukane ya iku Kinal, Kinal iku jeneng tengah kaluargane, saka kakak nanti adhine ana jeneng kinal.

Profil[besut | besut sumber]

  • Horoskop: Capricorn
  • Dhuwur Awak: 162 cm
  • Golongan Darah: A
  • Hobi: Menyanyi, Njoged, Maos Komik, lan Ndelok drama Jepang
  • Ukara Perkenalan: Hai, nama aku Kinal aku suka menari. Let's dance dance dance!
  • Ukara Perkenalan (nganggo basa Jawa): Hai, Asma Kula Kinal Kula Seneng Njoged. Let's dance dance dance!
  • Grup Favorit: AKB48
  • Tembang Favorit AKB48: River, 1!2!3!4! Yoroshiku
  • Werna Favorit: Kuning, Ijo
  • Anak Ke: 3 Saka 4 Sedhulur

Kinal lair tanggal 2 Januari 1996, anak ke 3 saka 4 sedhulur. kinal urip ing Bandung awit cilik lan saiki sekolah ing salah siji SMA ing kutha Bandung. Kinal dikenal amarga seneng joget awit cilik. sadurungé gabung kaliyan JKT48, kinal uga kalebu grup cover dance K-Pop, secret girls nganti taun 2010, salajengipun grup Queen A, ya iku grup sing gaweane nggarap cover dance kanggo girlband saka Koréa Kidul, Miss A, dadi Wang Fei-Fei. Kinal iku salah siji génerasi kapisan lan uga Kaptem Tim J JKT48[2].

Diskografi[besut | besut sumber]

  • "Heavy Rotation (versi Indonésia)", video musik, 14 Januari 2012
  • "Heavy Rotation (Versi Indonésia)" (ヘビーローテーション?)
  • "Aitakatta" (会いたかった?)
  • "Kimi no Koto ga Suki Dakara" (君のことが好きだから / アンダーガールズ)
  • "Ponytail to Shushu" (ポニーテールとシュシュ)
  • "Baby! Baby! Baby! (ベイビー! ベイビー! ベイビー!?)"
  • "Gomen ne Summer (versi Indonésia)

Televisi[besut | besut sumber]

Iklan Televisi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "JKT48 Official site" (ing basa Indonesia). 
  2. "JKT48:1月に初のCD発売決定 高城&仲川も公演デビューへ". Mainichi jp. 2012-12-24. Diarsip saka sing asli ing 2013-04-23. Dijupuk 2012-12-24. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]