Delima Rizky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Delima Rizky
Delima Rizky
Anggota tahap kaping pisan JKT48
Latar wuri

Delima Rizky (デリマ・リズキー Derima Rizuki?, lair 25 Oktober 1997; umur 22 taun) utawa akrab diceluk Delima lan Pilong iku salah sawijiné anggota génerasi kaping pisan JKT48. Delima saiki taksih sekolah ing sekolah tinggi atas SMA. pawakane ndhuwur tinimbang kanca-kanca liyané ing JKT48 lan duwé dhekik ing pipi, mula diceluki pilong (pipi bolong).

Profil[besut | besut sumber]

  • jeneng dawa: Delima Rizky
  • Jeneng Panggilan: Delima, Pilong (Pipi bolong)
  • Tanggal Lair: (1997-10-25) Oktober 25, 1997 (umur 22)
  • Horoskop: Scorpio
  • ndhuwur Awak: 158 cm
  • Golongan Darah: B
  • Tembung Perkenalan: Haaaii~ menghiburmu dengan senyum semanis madu~ Namaku Delima~
  • Karakter Favorit: Hello Kitty
  • Werna Favorit: Ungu
Delima Rizky

Indonésia[besut | besut sumber]

Iklan televisi[besut | besut sumber]

Meet & Greet[besut | besut sumber]

Majalah[besut | besut sumber]

  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 bareng JKT48
  • Majalah GADIS edisi JKT48
  • Majalah HAI edisi JKT48

Jepang[besut | besut sumber]

Konser[besut | besut sumber]

  • Encore ing konser dina kaping pindo AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 (20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall,), 12 Anggotane [3]

Diskografi[besut | besut sumber]

Tembang dhèwèkan[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  2. JKT48 Berita Terbaru
  3. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]