Hello Kitty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Hello Kitty ya iku paraga kartun kang awujud kucing nganggo pita cilik.[1]

Lair[besut | besut sumber]

Ing alam donya Hello Kitty lair ing Jepang taun 1974, nalika sawijining perusahaan ing Tokyo, ya iku perusaahn co Sanrio njaluk désainer Ikuko Shimizu kanggo nemokake karakter kartun kang bisa disenengi remaja wadon.[1] Sanrio sakdurunge wis nggawe karakter beruang, asu, lan stroberi. mula Shimizu kepengin nggawe kucing kang peteen-nish. Sakwuse désainer nyusun kucing putih nganggo pita abang lan overall biru ing tanngal 1 November 1974, Sanrio ngenalke Hello Kitty kanggo kang kapisanan gambare lungguh kaapit botol susu lan iwak mas.

Kulawarga[besut | besut sumber]

Hello Kitty urip ing pinggiran kutha London karo bapaké, George White, ibuné, Mary White, lan sedulur kembaré, Mimmy White. Kepiye carane kanggo mbedakake Hello Kitty lan Mimmy White? Gatekna pita kang dienggo, Hello Kitty luwih seneng pita abang ing sakdhuwure kuping kiwa lan Mimmy White luwih seneng pita kuning ing sakdhuwure kuping tengen.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)Biografi Hello Kitty , diaksés tanggal 24 Juni 2011.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hello_Kitty&oldid=1106832"