Rezky Wiranti Dhike

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rezky Wiranti Dhike
Rezky wiranti dhike Tim J.jpg
Anggota Tahap Kapisan JKT48
Dhuwur 1.55 m (5 ft 1 in)
Sana jaringan www.jkt48.com

Rezky Wiranti Dhike utawa sing biyasa diceluk Dhike utawa ikéy iki Salah siji panenmbang lan anggota grup idol JKT48 génerasi kaping pisan lan Tim J sing lair ing Kepahiang, 22 November 1995.

Biografi[besut | besut sumber]

Rezky Wiranti Dhike ya iku anggota génerasi kaping pisan saka idol grup JKT48. Dhike iku salah siji anggota JKT48 sing dhuwèni rambut cindèk kaya Ghaida Farisya. Dhike iku anak bontot saka 2 saudara. Dhike sok kaceluk Tsundere karo fans-fansè amarga dhike yèn kétok awalé ora tau senyum lan methentheng waé, nanging yèn wis kenal karo dhike, awakè lucu, ramah lan crèwèt jebulé.[1] Dhike netep ing Bandung, saiki wis kelas XII (3 SMA) ing salah siji SMA ing Bandung. Amerga Dhike netep ing bandung, dhike lancar anggoné ngomong basa sunda.

Penampilan[besut | besut sumber]

Indonésia[besut | besut sumber]

Theater
  • JKT48 1st Theater Live "Pajama Drive", Nyi Ageng Serang, Pasar Festival, Kuningan Jakarta Selatan, 17-20 Mèi 2012
  • JKT48 2nd Theater Live "Pajama Drive", Studio 7 Pasaraya Grande, Blok M, Kebayoran Baru Jakarta Selatan, 14-17 Juni 2012 [3]
  • JKT48 3rd Theater Live "Pajama Drive", Studio 7 Pasaraya Grande, Blok M, Kebayoran Baru Jakarta Selatan, 13-15 Juli 2012
Iklan televisi
Meet & Greet
  • Meet & Greet JKT48, fx Center, Jakarta[4] 18 Dhésèmber 2011
  • Meet & Greet JKT48 Music Video Launch, fx Center, Jakarta, 14 Januari 2012

Jepang[besut | besut sumber]

Konser
Televisi

Diskografi[besut | besut sumber]

Lagu unit Theater
  1. "Tenshi no Shippo" (Ekor Malaékat) ( 天使のしっぽ?)
  2. "Junjou Shugi" (Prinsip Kesucian Hati) ( 純情主義?)
  1. "Manatsu no Christmas Rose" (Mawar Natal Mangsa Panas) ( 真夏のクリスマスローズ?)

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Liputan profil Dhike JKT48". halojepang.com. Dijupuk 18 June 2012. .
  2. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Dijupuk 16 January 2012. .
  3. "Berita Theater JKT48 Season II". kabartop.com. Dijupuk 20 June 2012. .
  4. JKT48 Berita Terbaru
  5. "AKB48 リクエストアワー セットリストベスト100 2012(2日目)" (ing basa Jepang). Scramble Egg. 2012-01-21. Dijupuk 23 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]