Digital-to-Analog Converter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Modul DAC 8 Bit

Ing ngèlmu Elektronika, 'digital-to-analog converter punika piranti sing bisa nggubah (konversi) signal/kode binary digital dadi signal analog (arus listrik, catu daya/voltage, lan komponèn mékanis sing digerakaké listrik). Analog to Digital Convérter (ADC) nglakoaké operasi sing kewalikané.

Cathethan sikil[besut | besut sumber]