Analog to Digital Converter

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
ADC ing line Sensor Robot

Panggubah Analog ke Digital ya iku komponén fungsi utawa fitur sing isa ngubah signal Analog dadi signal Digital, panggubahan signal analog dadi signal digital iku simultan lan nganakaké Amplitudo sing isa diatur karo sing nduwé. biasané komponèn sing bisa nggubah signal analog dadi signal digital iku ana ing mikroprosèsor lan IC (Integrated Circuit). panggubahan iku ngalibetaké kuantitas saka input, dadi nyilikaké sethitik kaluputan. fitur utawa alat saka kebalika alat iki ya iku Digital-to-Analog Converter (DAC).

Referensi[besut | besut sumber]

Link Njaba[besut | besut sumber]

Wikibooks
Wikibooks gadhah buku kanthi sesirah