Tèknisi komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tèknisi komputer

Tèknisi komputer ya iku tèknisi sing bisa ngebenakake komputer lan ubarampene. tèknisi komputer awit taun 2000 punjul saya akèh sing bisa, amarga komputer saiki dadi kapreluan wajib kanggo kerja kantor lan rumahan. Tèknisi komputer saiki ora mung bisa mbenakake komputer waé, nanging bisa mbenakake Komputer Jinjing atau racaké mau Latop, tablet, Gadget lan jinising komputer liyané.