Motor DC Magnet Permanen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motor DC Magnet Permanen

Motor DC Magnet Permanen (direct current) ya iku perkawis elektronik dasar sing nduwé fungsi gubah tenaga listrik dadi tenaga mekanik sing désain anyare dikenalake kaliyan Michael Faraday luwih saka sakabad wau.