Motor DC Magnet Permanen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Motor DC Magnet Permanen

Motor DC Magnet Permanen (direct current) ya iku prakawis elektronik dasar sing nduwé fungsi gubah tenaga listrik dadi tenaga mekanik sing désain anyare dikenalake kaliyan Michael Faraday luwih saka sakabad wau.