Motor DC Servo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Motor DC Servo iku dhedhasar saka Motor DC Magnet Permanen kang nganggo kualifikasi mirunggan ben sesuai kanggo aplikasi Servoing ing kalebet teknik kontrol. Ana ing Kamus Oxford ya iku istilah Servo diartikake ya iku "a mechanism that controls a large mechanism"

Motor DC Servo (180W) nganggo catu daya ~220V

Cathethan sikil[besut | besut sumber]