Sumberrejo, Kemiling, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sumberrejo ya iku kalurahan sing ana ing Kacamatan Kemiling, Bandar Lampung. kalurahan Sumberrejo rada unik, amarga akèh wong jawa sing tinggal ing kalurahan iku. miturut sajarah, kalurahan Sumberrejo nalika jaman penjajahan dadi laladan sing di anggo londo kanggo nandur palawija.