Tèknisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Teknisi ya iku salah sawijining manungsa sing nyekel utawa nguwasani babagan teknologi tartamtu, bisa ngenani téyori lan praktik, racaké tèknisi luwih nguasani layperson malah luwih profesional ing babagan sing digelutine. teknisi racaké saka pawiyatan luhur, bisa bergelar sarjana, diploma lsp.. nanging bisa uga saka sekolah menengah kejuruan (SMK), dadi teknisi ora mung saka kuliah utawa sekolah sing mlebu jurusan teknisi, nanging uga bisa saka disiplin ngèlmu liyané. ing ewa saiki, dadi teknisi bisa kasilke duit sing becik amarga ora kabèh orang bisa dadi teknisi.[1] manungsa bisa éntuk gelar teknisi saka pawiyatan luhur. nanging saka masarakat uga bisa, amarga téyori labeling sing bisa mbenakake parabot lan piranti liyané iku didhawuhake teknisi.

warna-warna tèknisi[besut | besut sumber]

cathethan sikil[besut | besut sumber]

  1. [1].