Motor DC Direer Drive

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Motor DC Direer Drive ya iku motor DC.

Cathethan sikil[besut | besut sumber]