Motor DC Direer Drive

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Motor DC Direer Drive ya iku motor DC.

Cathethan sikil[besut | besut sumber]