Verlita Evelyn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Verlita Evelyn Raymond
Verlita Evelin.jpg
Pakaryan aktris, model
Taun aktif 2001-saiki
Bojo Ivan Saba

Verlita Evelyn (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 1 Dhésèmber 1983; umur 35 taun) ya iku, juru main sinétron ning Indonesia, ngawali karir ing donya hiburan liwat suksesé dadi cover girl ing sijining majalah remaja wektu umuré 18 taun.[1] Banjur melebarkan sayap karo mbintangi sinétron.[1]

Sinetron kang tau dibintangi ing anatarané BUNGA MALAM, BENAR BENAR CINTA, BUNGA PERAWAN, KARENA CINTA, KAU DAN AKU, lan, CINTA FITRI, BUKAN SALAH BUNDA MENGANDUNG lan MIMPI MANIS 2, Lewat BUNGA MALAM kang dibintanginé bareng Indra L Bruggman, dhèwèké berperan dadi PSK (Pekerja Seks Komersial) lan berhasil gawé namané tambah dikenal, Sinetron kang dibintangi Imelda Lubis, Uci Bing Slamet, Uli Arta lan Tri Budiman iku, banjur diprotes kerana dianggap niru sinétron KUPU-KUPU MALAM kang sadurungé ditayangke ing TV liya, Meski ngono sinétron mau tetep mlaku hingga carita akir.[1]

Meski sibuk karo kagiyatan syuting, tanapi putri pasangan Jerry R Raymond lan Indah Kurnia, kang kedaftar ing Interstudy Jurusan Humas Komunikasi iki tetep mentingké pendidikané, Awal November 2009, kekasih Ivan Saba iki akhiré lulus lan berhak nyandang gelar S.Ikom.[1]

Limang taun pacaran gawé Verlita yakin yèn Ivan ya iku priya kang tepat kang bisa ngampingi, Tepat tanggal 6 Fèbruari taun 2010, pasangan iki ngikat janji ing Christ Cathedaral Serpong, Tangerang, Pemberkatan pernikahan kalarané sempat diliputi keharuan pasalé tepat 7 hari sadurungé Papa Ivan ninggal dunya.[1]

Rabu, 11 Mèi 2011 Verlita Evelyn lagi baé dadi seorang ibu, sawisé nglairké anak pertamané, Jenoah 1st Iverson Saba, ning RS Pondok Indah, Jakarta Selatan, sakiwa-tengené jam 15.20 WIB, Bayi lanang iku lair liwat prosès persalinan normal lan dalam kondisi kang séhat.[2] Aboté 3 kg dawané49 cm, Waktu prosès kelahiran dikancani déning Ivan Saba[2]

Nama putra Verlita dijukut saka Alkitab, kang artiné Nabi Nuh, pemegang kebenaran, kesayangan Tuhan lan patuh marang Tuhan, dhèwèké duwé kekarepan putrané bisa dadi sijining pemimpin.[2]

Sawentara, ibunda Verlita njelaské yèn awaké lagi ana ing Surabaya wektu dikabari yèn putriné ngalami pecah ketuban, sak wisé nunggu pirang wektu suwiné kanggo ngintukké tiket pesawat kang tumuju Jakarta, Indah akhiré tekan ing RS Pondok Indah.[2]

Filmografi[1][besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f verlita evelyn dipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. a b c d Gosip verlita evelyn dipununduh tanggal 20 Juni 2011