Pocong Keliling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pocong Keliling
Pocong Keliling.jpg
DisutradaraniViva Westi
DiprodhuseriOdy Mulya Hidayat
Ditulis déningAbbe AC
DibintangiCatherine Wilson
Indah Kalalo
Donita
Indra Birowo
Eric Scada
Daus Separo
Yeyen Lidya
Adipati Koesmadji
DimusikiJoseph S. Djafar
SinématografiJoel F. Zola
Dibesut déningIlham Adinatha
Dibabar déningMaxima Pictures
Tanggal metu
8 Juli 2010
Suwéné
... menit
NagaraIndonésia

Pocong Keliling ya iku filem horor komedi Indonésia kang dirilis nalika tanggal 8 Juli 2010 disutradarai déning Viva Westi dibintangi Catherine Wilson lan Indah Kalalo.[1] Film kang disutradarai déning Viva Westi, diproduseri déning Teddy Sudiono, Yoen K, Ody Mulya Hidayat Teks dramané ditulis déning Abbe AC, lan dibintangi para artis Indonésia, kaya ta Catherine Wilson, Indah Kalalo, Donita, Indra Birowo lan Erick Sada, diprodhuksi déning Maxima Pictures.[1][2] Diputer kaping pisanan ning tanggal 8 Juli taun 2010.[1]

Sinopsis[besut | besut sumber]

Film mau nyaritakaké kauripan Jamal lan garwané, Astrid.[1] sakloron bingung ngerteni manawa siji-siji wong-wong kang manggon ana ning ngomah kang ana ning kompleks iku padha pindhah.[1] Uga babagan jadwal affair Jamal lan para tanggané kaya ta Barbara, kang dadi ora jelas kepriye amarga ana pocong kang gawéané keliling lan nggetok lawang ngomah-ngomah nggal wenginé.[1] omah-omah kang ditinggal déning sing nduwéné iku akiré kosong lan angèl golèk wong kang gelem tuku omah iku amarga carita babagan pocong iku wis nyebar tekan ngendi-ngendi.[1] carita babagan pocong kang seneng ngetok lawang ning kompleks mau anggawe kameraman lan pambawa acara Akbar lan Monique kepéngin ngerti.[1] Sakloron sarujuk kanggo ngeliput kadadéan kang ana ning kompleks omahé Jamal.[1] Ora namung iku, ana manèh tokoh kang dadi juru main ning filem mau kang njukut kasempatan amarga kadadéan iku, ya iku Bombay lan Asbun, sakloron iku duwé pagawean dadi maling kuburan.[1] Carita uga diramekaké déning kepala keamanan ning daerah iku, Dadang lan Barbara kang ribut dhéwé.[1]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Para paraga ning filem Pocong Keliling:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Sinopsis Pocong Keliling dipununduh tanggal 27 Agustus 2011
  2. vidio Pocong Keliling dipununduh tanggal 27 Agustus 2011