Indra Birowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indra Birowo
Indra Birowo.jpg
Pakaryanaktor, pelawak
Taun aktif2000-saiki
BojoNoella Adrianty
AnakArkananta Putra Birowo
Mahija Shafiq Birowo

Indra Birowo (lair ing Jakarta, 9 Januari 1973; umur 47 taun) ya iku aktor lan uga pelawak kang luwih akèh dikenal ing acara komedi Extravaganza kang dibabarake déning stasiun tivi swasta Trans TV.[1]

Indra ya iku anak kaping telu saka pasangan Wargandi Suryo lan Farida Yusuf.[1] Pandhidhikan SMA dirampungké ing SMA Kolese Kanisius, Jakarta.[1] Ing tanggal 13 Dhésèmber 2010 Bojoné Indra nglairaké anak kang kaping loro, Mahija Shafiq Birowo.[2]

Pisanan Indra main ing filem Bintang Jatuh taun 2000.[1] Nalika iku Indra wis akèh main ing pirang-pirang filem lan sinétron Indonésia.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Borju
  • Dunia D

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Menggapai Matahari,
  • Bintang Jatuh (2000),
  • Tragedi (2001),
  • Eliana-Eliana (2002),
  • Rumah Ketujuh (2003),
  • Arisan! (2004),
  • Banyu Biru (2005),
  • Janji Joni (2005),
  • Soe Hok Gie (2005),
  • Pierre Tendean,
  • Ekspedisi Madewa (2006),
  • Naga Bonar (Jadi) 2 (2007),
  • D'Bijis (2007),
  • Tri Mas Getir (2008),
  • Si Jago Merah (2008),
  • Setannya Kok Beneran? (2008),
  • The Maling Kuburans (2009),
  • Maling Kutang (2009),
  • Toilet 105 (2010),
  • Pocong Keliling (2010),
  • Susah Jaga Keperawanan di Jakarta (2010),
  • Jakarta Maghrib (2011).

Serial komedi[besut | besut sumber]

  • Extravaganza
  • New Prime Time
  • Police 86
  • Studio 1

Management[besut | besut sumber]

ABminor Management.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Indra Birowo(08 Juli 2011)
  2. a b Indra Birowo{08 Juli 2011}