Karenina Sunny Salim

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Karenina Sunny Salim
Lair Kerenina Sunny Halim
13 Juni 1986 (umur 29)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Pagawéyan Miss Indonesia 2009
Taun aktif 2009 - sekarang

Kerenina Sunny Halim (lair ing Jakarta, 13 Juni 1986; umur 29 taun).[1] Karenina Sunny Halim iku Miss Indonesia 2009 .[2] Karenina Sunny Halim iku wakil saka DKI Jakarta.[2] Karenina Sunny Salim dadi wakil Indonésia ing ajang Miss World 2009 ing Afrika Kidul nalika sasi November-Desember ing taun kang padha.[2] Karenina Sunny Halim nduwéni enem gelar diploma, kayata gelar ing bidhang Public Relations, Sales and Marketing, Primary Teeching, Economics, Performing Arts lan Music and Arts.[2] Kapilihé Karenina Sunny Salim iki nyebabaké kontroversi amarga Karenina nduwéni kabisan basa Indonesia kang kurang, sanajan Karenina wis manggon ing Jakarta.[2] Nalika njawab pitakonan saka juri nalika pamilihan Miss Indonesia, Karenina mbutuhaké salah sijiné ahli interpretasi.[2] Ibune asale saka Montana, Amerika Serikat.[2] Karenina iku adhik kandhung saka aktor Steve Emmanuel.[2] Nina nduwèni jiwa sosial kang apik.[2] Iki kabuktekaké nalika ana bencana tsunami kang nerak dhaérah Aceh.[2] Nina uga aktif ing organisasi NGO (Non-Governmental Organizations) lan melu mulang lan nggawé seneng bocah-bocah korban bencana iku.[2] Nalika lagi melu Miss World 2009 nalika sasi November 2009 ana kang ngabarake yèn Karenina kalebu salah sijiné anggota sekte sesat.[2] Ananging kabar iki ora bisa kabuktekaké nganti saiki.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)selebritis.infogue.com(dipunundhuh tanggal 30 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 30 Agustus 2011)