Karenina Sunny Salim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Karenina Sunny Salim
Karenina sunny halim 042.jpg
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Kerenina Sunny Halim (lair ing Jakarta, 13 Juni 1986; umur 31 taun).[1] Karenina Sunny Halim iku Miss Indonesia 2009.[2] Karenina Sunny Halim iku wakil saka DKI Jakarta.[2] Karenina Sunny Salim dadi wakil Indonésia ing ajang Miss World 2009 ing Afrika Kidul nalika sasi November-Dhésèmber ing taun kang padha.[2] Karenina Sunny Halim nduwéni enem gelar diploma, kaya ta gelar ing babagan Public Relations, Sales and Marketing, Primary Teeching, Economics, Performing Arts lan Music and Arts.[2] Kapilihé Karenina Sunny Salim iki nyebabaké kontroversi amarga Karenina nduwéni kabisan basa Indonesia kang kurang, sanajan Karenina wis manggon ing Jakarta.[2] Nalika njawab pitakonan saka juri nalika pamilihan Miss Indonesia, Karenina mbutuhaké salah sijiné ahli interpretasi.[2] Ibune asalé saka Montana, Amérika Sarékat.[2] Karenina iku adhik kandhung saka aktor Steve Emmanuel.[2] Nina duwé jiwa sosial kang apik.[2] Iki kabuktekaké nalika ana bencana tsunami kang nerak tlatah Acèh.[2] Nina uga aktif ing organisasi NGO (Non-Governmental Organizations) lan mèlu mulang lan nggawé seneng bocah-bocah kurban bencana iku.[2] Nalika lagi mèlu Miss World 2009 nalika sasi November 2009 ana kang ngabarake yèn Karenina kalebu salah sijiné anggota sekte sesat.[2] Ananging kabar iki ora bisa kabuktekaké nganti saiki.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ selebritis.infogue.com(dipunundhuh tanggal 30 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 30 Agustus 2011)