East India Company

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Perusahaan Hindia Timur Britania
Diyasa 1600
Kantor gedhé London
Slogan Question Your Desires
Gendéra parusahaan kang nduwèni St. George's Cross

East India Company iku sawijining PT awal Inggris.[1] Badan usaha iki uga ditepungi mawa jeneng East India Trading Company, English East India Company, lan sawisé Pasetujon Uni (Treaty of Union), British East India Company. Badan usaha iki sajatiné diadegaké kanggo dagang karo Hindia, nanging pungkasané malah dagang karo India lan Tiongkok. Badan usaha iki digawé déning Ratu Elizabeth I tanggal 31 Desember 1600.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ {{id}[1](dipunundhuh 27 Mei 2011)