East India Company

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Perusahaan Hindia Timur Britania
Diyasa 1600
Kantor gedhé London
Slogan Question Your Desires
Gendéra perusahaan kang duwé St. George's Cross

East India Company iku sawijining PT awal Inggris.[1] Badan usaha iki uga ditepungi mawa jeneng East India Trading Company, English East India Company, lan sawisé Pasetujon Uni (Treaty of Union), British East India Company. Badan usaha iki sajatiné diadegaké kanggo dagang karo Hindia, nanging pungkasané malah dagang karo India lan Tiongkok. Badan usaha iki digawé déning Ratu Elizabeth I tanggal 31 Dhésèmber 1600.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ {{id}[1](dipunundhuh 27 Mèi 2011)