East India Company

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perusahaan Hindia Timur Britania
Diyasa1600
Kantor gedhéLondon
SloganQuestion Your Desires
Gendéra perusahaan kang duwé St. George's Cross

East India Company iku sawijining PT awal Inggris.[1] Badan usaha iki uga ditepungi mawa jeneng East India Trading Company, English East India Company, lan sawisé Pasetujon Uni (Treaty of Union), British East India Company. Badan usaha iki sajatiné diadegaké kanggo dagang karo Hindia, nanging pungkasané malah dagang karo India lan Tiongkok. Badan usaha iki digawé déning Ratu Elizabeth I tanggal 31 Dhésèmber 1600.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. {{id}[1](dipunundhuh 27 Mèi 2011)