Gendéra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gendéra

Gendéra ya iku pralambang saka kain kang didadèkaké lambang saka Nagara.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan Gendéra