Gendéra

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gendéra ya iku pralambang saka kain kang didadekake lambang saka Nagara.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra&oldid=1012764"