Gendéra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gendéra nagara-nagara ASEAN kumlèbèt ing Jakarta.

Gendéra ya iku pralambang saka kain kang didadèkaké lambang saka Nagara.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan Gendéra