Parembugan:East India Company

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Irah-irahan East India Company kadosipun tasih kirang trep menawi dipun ubah dados:Parusahaan Hindia Wétan Britania pripun.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 25 Oktober 2011 20.15 (UTC)