Naraguna:PL09Puryono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
PL09Puryono
Panganggo
[[Gambar:
Puryono Yono
|238px|]]
JenengPuryono
Tandha tanganPL09Puryono (wicara)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Pribadi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:41, 3 Juni 2011 (UTC)


Belatiemas.png Lading emas
Naragina punika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi stub ing Wikipedia.

Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning naragina sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.

Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi Lading Emas Wikipedia. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi damel kathah artikel rintisan. Maturnuwun. Pras rembugan 07:45, 4 Juni 2011 (UTC)


Geography Barnstar.png BintangWiki Geografi
"BintangWiki Geografi" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik geografi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun sregeb adamel rintisan artikel geografi kanggé mepaki Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Pras rembugan 00:06, 24 Juni 2011 (UTC)


Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Pak Puryono sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Tracy pirembagan 16:36, 13 September 2011 (UTC)

Nuwun!

Nama kula Puryono, Panitiya Papat Limpad 2011 Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Bahasa dan Sastra Jawa.


Patroli[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

24 Sèptèmber 2021

23 Sèptèmber 2021

22 Sèptèmber 2021

21 Sèptèmber 2021

20 Sèptèmber 2021

19 Sèptèmber 2021

18 Sèptèmber 2021


1000 artikel anyar

Special:Newimages[besut | besut sumber]

20 Berkas baru