Rezky Aditya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rezky Aditya
Rezky aditya.jpg
LairRezky Aditya
Jeneng liyaKiky
PakaryanAktor
Taun aktif2003-sekarang
Wong tuwaIr. Trijoyo (ayah)
Ir. Ratna Prita (ibu)

Rezky Aditya (lair ing Jakarta, 26 Fèbruari 1985; umur 34 taun).[1] Rezky Aditya ya iku salah sijiné juru main sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Rizky Aditya uga wis akèh dadi bintang sinétron kang nduwéni rating kang apik kaya ta Cinderella, Putri, Suci, Melati untuk Marvel lan Putri Yang Ditukar.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Kanthi rupa kang bagus lan kabisane kanggo akting, Rezky wiwit ngrintis karir nalika dadi bintang ing sinétron kang judhulé Cinderella.[1] Ing sinétron iki Rezky Aditya main karo Cinta Laura.[1] Kekaroné banjur sukses.[1] Sawisé iku akèh tawanan kanggo main sinétron.[1] Rezky uga main ing sinétron kang judhulé Putri bareng karo Thalita Latief.[1] Rezky sansaya misuwur jenengé nalika dadi bintang ing sinétron kang judhulé Suci bareng karo Bunga Zainal lan mlebu ing nominasi aktor ngetop SCTV Awards.[1]

Jeneng Rezky sansaya misuwur sawisé main ing sinétron kang judhulé Melati untuk Marvel kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta ya iku SCTV bareng karo Chelsea Olivia Wijaya,Fendy chow,Gracia indri, lan Christ Laurent.[1] Rezky Aditya main dadi tokoh Marvel kanthi karakter bocah lanang kang nduwéni watek cuek.[1] Saliyané iku Rezky uga tau main dadi mr.jay.[1] Rezky ngakoni yèn dhèwèké seneng dadi tokoh Maervel awit karakter Marvel kang ora béda adoh saka dhèwèké.[1] Rezky Aditya uga éntuk tawanan main ing filem kang judhulé Suka Sama Suka bareng karo Teuku Wisnu lan Laudya Cynthia Bella.[1] Ing filem iki Rezky main dadi karyawan stasiun tivi kang énto-énto homo karo Teuku Wisnu kang dadi fotografer mung supaya éntuk kos.[1] Rezky uga mlebu nominasi aktor Panasonic Awards lan dadi nominasi aktor ngetop SCTV Awards.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Rezky Aditya.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Rezky Aditya.[1]

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Rezky Aditya.[1]

Sekolah[besut | besut sumber]

Pendhidhikan Rezky Aditya.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 10 Agustus 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda