Cinta Laura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cinta Laura
Latar wuri
Jeneng lair Cinta Laura Kiehl
Lair (1993-08-17) 17 Agustus 1993 (umur 23)
 Jerman Quakenbrück, Jerman
 Indonésia Jakarta, Indonesia (omah)
Jinis Musik Pop, Electropop, R&B, Hip hop
Pakaryan Penyanyi, model, bintang sinetron, artis, penari, rapper
Instrumen Vokal
Taun aktif 2007-saiki
Parusahan rekaman Sony Music Entertainment Indonesia
Hubungan
Wong tuwa Michael Kiehl lan Herdiana SH
Situs resmi Cinta Laura

Cinta Laura Kiehl (lair ing Quakenbrück, Jerman, 17 Agustus 1993; umur 23 taun), luwih dikenal kanthi jeneng panggung Cinta Laura, iku penyanyi mudha kabangsan Indonesia Saliyané penyanyi,dhèwèke uga model lan pemain sinetron. Ya iku bintang sinetron lan modhél kang uga maén ing layar lebar kaya Oh Baby ing taun 2008, sak liyané yakui SKJ (Seleb Kota Jogja).[1] Cinta Laura lair saka pasangan "Herdiana SH" lan "Michael Kiehl" ing Quakenbrück, Jerman. Cinta Laura uga main ing sinétron kaya Cinderella (Apakah Cinta Hanya Mimpi?), Upik Abu dan Laura, Air Mata Cinta ing taun 2007 nganti 2009. Taun 2010, Cinta Laura ngérilis album studioné kang sepisan, dijenengaké dhèwèké dhéwé ya iku Cinta Laura (album). Cinta uga duwé kesengan karo kabèh sing ana gandhèng cènèngé karo tengkorak.

Diskografi[besut | besut sumber]

Album
  • Cinta Laura (2010)
Single
  • Oh Baby
  • You Say Aku
  • Penghianat Cinta
  • Cinta Atau Uang
  • Shoot Me
  • Guardian Angel
  • Who’s That Girl

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron
  • Cinderella (Apakah Cinta Hanyalah Mimpi?) (2007)
  • Upik Abu dan Laura (2008)
  • Air Mata Cinta (2009)
Film
  • Oh Baby (2008)
  • SKJ (Seleb Kota Jogja) (2010)
  • The Philosopher (2012)

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ (id) Profil Cinta Laura ing Kapanlagi.com (kaundhuh tanggal 19 Maret 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cinta_Laura&oldid=1079636"