Gracia Indri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gracia Indria Sari Sulistyaningrum
Gracia indri.jpg
Taun aktif 2000-Saiki

Gracia Indria Sari Sulistyaningrum utawa kang kondhang kanthi jeneng Gracia Indri (lair ing Jakarta, 14 Januari 1990; umur 29 taun).[1] Gracia Indri iku salah sijiné juru main sinétron kang asalé saka Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Gracia Indri miwiti karir ing donyaning seni peran wiwit umuré 10 taun.[1] Nalika iku Gracia Indri wiwit main ing sinétron kang judhulé Panji Manusia Millennium.[1] Ing sinétron iki, Gracia Indri dadi juru main antagonis kang jenengé Jessica ing sinétron Bidadari 2 & 3.[1] Gracia Indri wis dadi bintang ing akèh sinétron lan ing akèh peran, Gracia kerep éntuk peran antagonis utawa tokoh kang duwé watek kang élek.[1] Saliyané Gracia, adhiké kang jenengé Gisela Cindy uga mèlu main ing sinétron.[1] Gracia Indri main ing sinétron kang judhulé Aku Bukan Cantik bareng karo Malih, Bolot, Mpok Nori, Omaswati kang diprodhuksi FrameRitz lan digiyaraké ing Trans TV nalika taun 2007.[1]

Gracia Indri tau pacaran karo wong lanang kang jenengé Sammuel Z Heckenbucker.[1] Sanajan wis putus mantan pacar Samuel Zylgwyn iki isih nduwéni gayutan kang apik lan ora memungsuhan.[2] Sawisé bapaké kang jenengé Edo Sulistiarto (alm) séda, Gracia banjur dadi balung punggung kluwargané.[1] Mulané Gracia kerep syuting stripping, contoné nalika main ing sinétron MELATI UNTUK MARVEL. Gracia Indri iku anak pambarep saka sadulur kang cacahé loro.[1] Gracia manggon karo ibuné lan adhiné wadon.[1] Ibuné Gracia duwé jeneng Nevos Setyaningrum.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Gracia Indri.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Gracia Indri.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Gracia Indri.[1]

  • Juminten Goes To Paris
  • Finding Nino
  • Buat Gue Jatuh Cinta (bersama Samuel Zylgwyn)

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Gracia Indri.[1]

  • Yupi
  • C & A
  • Kacang Garuda
  • Mikorex
  • Caladine
  • California Fried Chicken

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 10 Agustus 2011)
  2. celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 11 Agustus 2011)