Gisela Cindy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gisela Cindy
Gisela cindy001.jpg
Pakaryanaktris
Taun aktif1997-saiki

Gisela Cindy iku lair tanggal 1 Dhésèmber 1994.[1] Gisela Cindy iku salah sijiné aktris lan juru main sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Mbakyuné Gisela Cindy uga dadi artis.[1] Mbakyuné Gisela Cindy iku jenengé Gracia Indri.[1] Padatan Gisela Cindy dadi paraga antagonis kang duwé watek élèk lan angkuh nalika main ing sinétron.[1] Sawisé main ing sinétron kang irah-irahané Tangisan Anak Tiri, Gisela Cindy wiwit éntuk kawigatén saka sing nonton sinétron ing tivi.[1] Ing sinétron Tangisan Anak Tiri, Gisela Cindy uga main dadi paraga antagonis.[1] Saliyané duwé karir ing babagan akting, Gisela uga njajal karir ing nyanyi.[1] Gisela duwé grup kang jenengé Candy.[1]

Candy iku grup nyanyi kang anggotane ya iku Gisela Cindy bareng karo Lidya Lau lan Audi Fristya.[2] Candy kalebu grup nyanyi ing Indonésia kang kabèh anggotaé isih nom.[2] Album pisanané Candy isiné tembang kang cacahé wolu kanthi lelagon kang irah-irahané TMT kang duwé cekakan Teman Makan Teman.[2] Saliyané iku, ana lelagon liyané ya iku I Wanna be with you lan Bila.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Gisela Cindy.[1]

  • Buku Harian Nayla
  • Namaku Mentari
  • Tuyul dan Mbak Yul
  • Candy
  • Panji Manusia Millenium
  • Tangisan Anak Tiri
  • Cinta Berkalang Noda
  • Bulan dan Bintang
  • Si Mamat Anak Pasar Jangkrik
  • Cuplikan Lucu
  • Sumpah I Luv U
  • Rindu Milik Rangga
  • Cinta Fitri season Ramadhan
  • Takdir Cinta
  • Sinar
  • Taxi season 2
  • Cahaya Cinta

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Dua Cinta Satu Hati
  • Hidayah episode Ibu Durhaka (FTV)
  • Haji Togel (FTV)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 16 Agustus 2011)
  2. a b c d metrogaya.com(dipunundhuh tanggal 16 Agustus 2011)