Randy Pangalila

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Randy Pangalila
Lair 19 Oktober 1990 (umur 25)
Flag of Indonesia.svg Surabaya, Indonésia
Pagawéyan aktor
Wong tuwa Agatha (ibu)

Randy Pangalila (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 19 Oktober 1990; umur 25 taun) ya iku pemain sinetron Indonésia.[1] Randy Pangalila duwéni katurunan Walanda, Manado, lan Jawa.[1] Randy wiwit dikenal nalika main ing sinetron Cinta Fitri.[1] Sadurungé main sinetron, Randy miwiti kariré dadi modhel. Saliyané iku Randy duwéni bakat nyanyi lan dadi anggota Eleven Band.[1] Randy Pangalila misuwur kanthi tembang kang irah-irahané Bertahan.[1] Randy Pangalila uga mélu nyayi ing tetembangan film Oh Baby kanthi nyanyekake tembang Lewat Semesta lan Tanpamu Ku Tak Bisa.[1] Nalika taun 2008 Randy Pangalila akting karo Cinta Laura.[1] Ing taun kang padha, Randy Pangalila dikancani karo ibuné kang jenengé Agatha melu acara Supermama Selebconcert Musim kang pisanan.[1] Ananging Randy lan ibuné ora bisa tekan babak Grand Final lan metu nalika tanggal 12 Februari 2008.[1]

Saliyané akting, Randy duwéni karir ing musik.[1] Dheweke iki uga nduwé band kang aran Ekklasia.[1] Ora let suwé, Randy ing band Ekklasia, banjur nggawé album perdana kanthi ngrembug babagan katresnan.[1][2][3]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Oh Baby (2008)
  • Kutukan Suster Ngesot (2009)
  • Saya Cinta, Bajingan (2009)
  • Pasangan Romantis (2010)
  • Tiga Cinta (2010)

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Randy Pangalila.[1]

Lagu[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyékaké Randy Pangalila.[1]

  • Lewat Semesta
  • Tanpamu Ku Tak Bisa

Chatetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  2. ^ (id)Donita Akui Seminggu Menjomblo KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  3. ^ (id)Randy Pangalila Temukan Pengganti Donita KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Randy_Pangalila&oldid=1038231"