Randy Pangalila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Randy Pangalila
Randy pangalila.jpg
Pakaryan aktor
Wong tuwa Agatha (ibu)

Randy Pangalila (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 19 Oktober 1990; umur 25 taun) ya iku pemain sinetron Indonésia.[1] Randy Pangalila duwéni katurunan Walanda, Manado, lan Jawa.[1] Randy wiwit dikenal nalika main ing sinetron Cinta Fitri.[1] Sadurungé main sinetron, Randy miwiti kariré dadi modhel. Saliyané iku Randy duwéni bakat nyanyi lan dadi anggota Eleven Band.[1] Randy Pangalila misuwur kanthi tembang kang irah-irahané Bertahan.[1] Randy Pangalila uga mélu nyayi ing tetembangan film Oh Baby kanthi nyanyekake tembang Lewat Semesta lan Tanpamu Ku Tak Bisa.[1] Nalika taun 2008 Randy Pangalila akting karo Cinta Laura.[1] Ing taun kang padha, Randy Pangalila dikancani karo ibuné kang jenengé Agatha melu acara Supermama Selebconcert Musim kang pisanan.[1] Ananging Randy lan ibuné ora bisa tekan babak Grand Final lan metu nalika tanggal 12 Februari 2008.[1]

Saliyané akting, Randy duwéni karir ing musik.[1] Dhèwèké iki uga nduwé band kang aran Ekklasia.[1] Ora let suwé, Randy ing band Ekklasia, banjur nggawé album perdana kanthi ngrembug babagan katresnan.[1][2][3]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Oh Baby (2008)
  • Kutukan Suster Ngesot (2009)
  • Saya Cinta, Bajingan (2009)
  • Pasangan Romantis (2010)
  • Tiga Cinta (2010)

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Randy Pangalila.[1]

Lagu[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyékaké Randy Pangalila.[1]

  • Lewat Semesta
  • Tanpamu Ku Tak Bisa

Chatetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  2. ^ (id)Donita Akui Seminggu Menjomblo KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  3. ^ (id)Randy Pangalila Temukan Pengganti Donita KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Randy_Pangalila&oldid=1079940"