Randy Pangalila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Randy Pangalila
Randy pangalila.jpg
Pakaryan aktor
Wong tuwa Agatha (ibu)

Randy Pangalila (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 19 Oktober 1990; umur 28 taun) ya iku juru main sinétron Indonésia.[1] Randy Pangalila duwé katurunan Walanda, Manado, lan Jawa.[1] Randy wiwit dikenal nalika main ing sinétron Cinta Fitri.[1] Sadurungé main sinétron, Randy miwiti kariré dadi modhel. Saliyané iku Randy duwé bakat nyanyi lan dadi anggota Eleven Band.[1] Randy Pangalila misuwur kanthi tembang kang irah-irahané Bertahan.[1] Randy Pangalila uga mélu nyayi ing tetembangan filem Oh Baby kanthi nyanyekake tembang Lewat Semesta lan Tanpamu Ku Tak Bisa.[1] Nalika taun 2008 Randy Pangalila akting karo Cinta Laura.[1] Ing taun kang padha, Randy Pangalila dikancani karo ibuné kang jenengé Agatha mèlu acara Supermama Selebconcert Mangsa kang pisanan.[1] Nanging Randy lan ibuné ora bisa tekan babak Grand Final lan metu nalika tanggal 12 Fèbruari 2008.[1]

Saliyané akting, Randy duwé karir ing musik.[1] Dhèwèké iki uga nduwé band kang aran Ekklasia.[1] Ora let suwé, Randy ing band Ekklasia, banjur nggawé album perdana kanthi ngrembug babagan katresnan.[1][2][3]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Oh Baby (2008)
  • Kutukan Suster Ngesot (2009)
  • Saya Cinta, Bajingan (2009)
  • Pasangan Romantis (2010)
  • Tiga Cinta (2010)

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Randy Pangalila.[1]

Lagu[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyékaké Randy Pangalila.[1]

  • Lewat Semesta
  • Tanpamu Ku Tak Bisa

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  2. Donita Akui Seminggu Menjomblo KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)
  3. Randy Pangalila Temukan Pengganti Donita KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 8 Juli 2011)