Naraguna:JV03 Primadita Herdiani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tepangaken nama kula Primadita Herdiani. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro, Semarang.