Atalarik Syah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ềềề

Atalarik Syah
Atalarik Syah.jpg
Wong tuwaFritz G. Schadt

Atalarik Syah (lair 2 Juni 1973; umur 46 taun) ya iku model lan pemeran Indonésia, kakang saka Teddy Syah lan Attar Syah iki miwiti karir ning donya hiburan dadi model.[1] Dhèwèké iku kangmas kandung saka Teddy Syah, lan saiki esih dhềwềké.[1] Kanggo dhèwèké, urip dhếwế iku dadi pilihan.[1]

Sinetron kang tau dibintangi dếning dhềwềké ya iku filem kang judhulé Sapu Jagat, Berikan Aku Cinta lan Pernikahan Dini.[1] Disusul sawisé iku, dhềwềké dadi paraga ning sinétron Cinta, ning sinétron iki dhềwềké meranakế bebarengan karo aktris Desy Ratnasari lan Primus Yustisio.[1] Ning sinétron mau, dhềwềké meranaké priya kang duwé lelara asma kang umuré wis dikira-kira dếning dhokter.[1]

Attalarik iku anak saka pasangan sutradara Fritz G. Schadtz (alm), lan sadulur saka Atilla Syach lan Attar Syah.[1] April 2011, Atalarik bali manềh ning donya modềl.[2] Dhềwềké dadi model awit taun 1996, dhềwềké mbalềni manềh mlaku ning catwalk kanggo partisipasiné ning acara batik kudus karyané Barli Asmara.[2] Dhèwèké miwiti donya modelin 21 taun mbiyèn amarga dhèwèké nyoba-nyoba.[2] kualifikasi awaké kang dhuwur lan pasé bobot awake Attalarik angawế dhèwèké duwế kasempatan kanggo dadi model kondhang kang akiré dhềwềké duwé akèh kasempatan kanggo nyambut gawế liyané ning donya hiburan televisi Indonésia.[2] Ora namung dadi model kang mlaku ning dhuwuring catwalk, dhềwềké uga dadi foto model acara-acara fashion.[2]

Attalarik ngakuni manawa dhềwềké ora kangelan manawa kudu nglakoni pagawean kang tantangané bedha.[2] Malah ana kang ngira manawa pagaweané iku sawijinin alesan kenangapa dhèwèké durung duwé kanca kano urip bebarenan nanti saiki.[2] Ananin Attalarik ora tarima karo apa kang diomongaké iku, dhềwềké esih tetep luruh ananin manawa Gusti durung maringi meh ngapa manèh.[2] Dhewweké percaya manawa Gusti mènèhi dalan, manawa jodoh ya ora bakal lunga mengendi.[2] Ddhềwềké luruh wong wadon kang ngerteni kasibukané.[2]

SINETRON[besut | besut sumber]

Sinetron kang tau dibintangi Atalarik Syah[1]:

  • PERNIKAHAN DINI
  • SAPU JAGAT
  • BERIKAN AKU CINTA
  • CINTA
  • PUTRI YANG DITUKAR
  • KARMILA

BEBUNGAH[besut | besut sumber]

Bebungah kang tau ditarima déning Atalarik Syah[1]:

  • Panasonic Gobel Awards 2011 kanggo kategori Aktor paling disenengi.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i biografi Atalarik Syah dipununduh tanggal 9 September 2011
  2. a b c d e f g h i j berita Atalarik Syah dipununduh tanggal 9 September 2011