Zora Vidyanata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Zora Vidyanata
LairZora Vidyanata
(1984-12-31) Dhésèmber 31, 1984 (umur 39)
Pontianak, Kalimantan Barat, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis
Taun aktif2000 - saiki
BojoDono Indharto

Zora Vidyanata (lair ing Pontianak, Kalimantan Barat, 31 Dhésèmber 1984; umur 39 taun).[1] inggih punika salah setungggaling juru main sinétron Indonésia.[1]

Kulawarga[besut | besut sumber]

Zora Vidyanata punika putrinipun pasangan pasangan Drs. Tabrani Eka Putra saha Rifwarti.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Wiwit alit, Zora Vidyanata pancén remen nari, modeling saha nyanyi.[1] Zora Vidyanata punika kuliyah wonten ing Universitas Islam Indonesia, Yogyakarta.[1] Kajawi punika, Zora ugi dados alumni SMU 1 Pontianak.[1] Prestasi ingkang naté dipuntampi kaliyan Zora Vidyanata inggih punika dados Juwara ingkang kaping telu Putri Citra taun 2000, Juwara ingkang kaping satunggal Dare Pontianak nalika taun 2001, Putri Tenun Nusantara nalika taun 2001, Putri Kalimantan Barat nalika taun 2002, saha Finalis Putri Indonesia 2002.[2]

Asma Zora Vidyanata wiwit misuwur nalika akting dados finalis Putri Indonésia 2002.[1] Sasampunipun punika, Zora Vidyanata lajeng akting wonten ing lumantar sinétron kanthi irah-irahan Bujangan.[1] Wonten ing sinétron punika, Zora Vidyanata akting kaliyan Didi Petet saha Jaja Miharja.[1] Zora Vidyanata misuwur dados bintang sinétron lumantar aktingipun dados tokoh Shinta wonten ing sinétron Intan.[1] Wonten ing sinétron punika Zora Vidyanata akting sareng kaliyan Naysila Mirdad dan Sandy Tumiwa.[1] Zora Vidyanata punika putri ingkang kaping kalih saking sadhérék ingkang cacahipun sekawan.[1]

Salajengipun, Zora Vidyanta sangsaya misuwur amargi akting wonten sinétron ingkang irah-irahanipun "Liontin", "Anak Cucu Adam", "Kemang Surga", "Namaku Safina", "Surgamu", "Rahasia Cinta" saha "Janji".[1] Film ingkang naté dipunbintangi Zora Vidyanata inggih punika filem kanthi irah-irahan "Tali Pocong Perawan" nalika taun 2008 saha "Bebek Belur" nalika taun 2010.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 28 September 2011)
  2. a b enersi.com[pranala mati permanèn](dipunundhuh tanggal 28 September 2011)