Sandy Tumiwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sandy Tumiwa
Sandy tumiwa.jpg
Pakaryan aktor
Taun aktif 2000–saiki
Bojo Tessa Kaunang
Anak Andisa Leota Anabel Tumiwa

Sandy Tumiwa (lair ing Jakarta, Indonesia, 24 Januari 1982; umur 37 taun).[1] Sandy Tumiwa punika salah satunggaling aktor Indonésia.[1] Sandy Tumiwa miwiti karir wonten ing donyaning hiburan sasampunipun dados juwara kalih wonteng lomba Abang-None kanggé wewengkon Jakarta Selatan.[1] Lomba punika dipunwontenaken nalika taun 2000.[1] Ing wanci punika Sandy Tumiwa yuswanipun nembé 18 taun.[1] Sasampunipun punika, Sandy Tumewu lajeng akting kanthi dados bintang iklan.[1] Kajawi punika, Sandy Tumewu ugi akting wonten sinétron.[1] Namanipun Sandy Tumewu lajeng misuwur nalika Sandy akting wonten ing Serial TV Ada Apa dengan Cinta?.[1]

Sandy Tumewu dhaup kaliyan presenter Tessa Kaunang.[2] Sandy saha Tessa Kaunang nikah nalika tanggal 7 Juli 2006.[2] Sadèrèngipun nikah, Sandy Tumewu sampun pacaran kaliyan Tessa Kaunang wiwit taun 2006.[2] Saking pernikahan punika, Sandy Tumewu patutan ingkang cacahipun satunggal.[2] Putranipun punika namanipun Andisa Leota Anabel Tumiwa.[2] Andisa punika lair nalika tanggal 9 Januari 2007.[2] Sandy Tumiwa ugi naté dados pematèri wonten ing Perkemahan Raya Pemuda-Remaja KGPM.[3] Kémah punika gadhah tèma kewirausahaan.[3] Kémah punika dipunbikak kaliyan Gubernur Sulut ingkang dipunwakili diwakili Asisten II Alex Wowor saha dipundampingi Wakil Bupati Minahasa Selatan Sonny Tandayu.[3] Kémah punika manggon wonten ing Sidang Victory Amurang.[3] Kagiyatan punika dipunwontenaken wiwit tanggal 28 Juni 2011 dumugi tanggal 2 Juli 2011.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h nusantaraku.org(dipunundhuh tanggal 12 September 2011)
  2. a b c d e f selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 12 September 2011)
  3. a b c d e beritamanado.com(dipunundhuh tanggal 12 September 2011)