Cahya Kamila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cahya Kamila
Cahya kamila001.jpg
Pakaryanaktris
Wong tuwaMisbach Yusa Biran dan Nani Widjaja

Cahya Kamila punika lair ing kutha Jakarta.[1] Cahya Kamila punika anak kang nomer telu.[1] Kados ibunipun, Cahya Kamila dados juru main sinétron saha filem.[1] Cahya Kamila gadhah bapak ingkang namanipun H Misbach Yusa Biran.[1] Misbach Yusa Biran punika dados Kepala (arsip filem) Sinematek Indonesia wiwit taun 1975.[1] Misbah Yusa Biran ugi dados tiyang ingkang gadhah karya inggih punika dados sutradara saha penulis skenario.[1] Déné ibunipun Cahya Kamila inggih punika Nani Wijaya.[1] Nani Wijaya ugi dados aktris filem saha aktris sinétron kawakan.[1] Kajawi punika Cahya Kamila ugi naté ndhérék kelompok teater anak wiwit cilik.[1] Cahya Kamila naté main wonten ing sinétron Tasi Oh Tasi nalika taun 1991.[1] Sinetron punika karyanipun Arifin C Noer.[1] Nalika taun 1996 Cahya Kamila main wonten ing sinétron kanthi irah-irahan Butir-butir Pasir di Laut.[1] Wonten ing sinétron punika Cahya Kamila akting sareng kaliyan ibunipun.[1] Cahya Kamila nikah kaliyan tiyang jaler ingkang namanipun R Bayu Purnomo.[2] Saking pernikahan punika, Cahya Kamila patutan ingkang namanipun Keanu Arsa Syandana Ardinova.[2] Bayi punika lair kanthi awrat 3,4 kg saha dawanipun 49 cm.[2] Keanu Arsa lair nalika malem Idul Fitri 1431 Hijriyah.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m filmindonesia.or.id(dipunundhuh tanggal 27 September 2011)
  2. a b c d tabloidbintang.com(dipunundhuh tanggal 27 September 2011)