Naraguna:JV04dwirahmawanto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sewu, Nama kula Dwi Rahmawanto, peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Indonesia, Fakulatas Ilmu pengetahuan Budaya, Jurusan sastra jawa